Over mij

Contact

Wie is de mens achter Wens Uitvaartbegeleiding?

De persoon achter WensUitvaartbegeleiding is Jacqueline Wissing, getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Woonachtig in het mooie Steenwijk, gelegen in de kop van Overijssel op de grens van Drenthe en Friesland.

De afgelopen 26 jaar ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de omgang met diverse persoonlijkheden.

Door meerdere persoonlijke ervaringen met uitvaarten heb ik besloten om een gekoesterde ambitie tot werkelijkheid te laten worden. Het besluit om mijzelf om te laten scholen tot een uitvaartbegeleider is dan ook genomen. De opleiding heb ik met goed resultaat afgesloten en ik heb mij vervolgens verdiept in verschillende manieren van opbaren en kind & rouw.

De opleidingen die ik heb genoten zijn breed. Startende als agogisch werker, wat mij veel inzicht heeft gegeven in hoe om te gaan met de mens. Hierdoor heb ik de passie voor de mens met een verstandelijke beperking ontwikkeld. Daarnaast heb ik een post HBO middenkader management aan Windesheim gedaan.