Werkwijze

Contact

Persoonlijk en respectvol

Werkwijze

De werkwijze van WensUitvaartbegeleiding is persoonlijk, ambitieus en respectvol.  Ik ben uw luisterend oor in deze moeilijke periode. Alles is mogelijk bij WensUitvaartbegeleiding. Vanaf het eerste contact ben ik uw aanspreekpunt en dat blijft tot op de dag van afscheid nemen.

Wens is 24-uur per dag voor u beschikbaar. Er worden van te voren duidelijke afspraken gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent. Zo worden al uw Wensen besproken en mogelijkheden bekeken. WensUitvaartbegeleiding werkt samen met lokale middenstanders en kistenleveranciers uit de omgeving.

 

Jacqueline Wissing en Alien Bisschop

Samenwerking

Wens werkt samen met Alien Bisschop van Aandacht & Betrokkenheid, wij ondersteunen elkaar op alle gebieden die met een uitvaart te maken hebben. Samen maar toch apart onder onze eigen naam. Zo kan de continuïteit gewaarborgd worden en heeft de klant die prioriteit die hij verdient. Bij grotere uitvaarten zullen we met zijn tweeën werken, zodat alle Wensen tot het laatst goed uitgevoerd worden, zoals afgesproken.

WensUitvaartbegeleiding is dag en nacht bereikbaar om een overlijden te melden. Wanneer er iemand overleden is onderneemt u de volgende stappen:

*Neem contact op met de huisarts of behandelend arts, deze zal een overlijdensverklaring opstellen.

*Stel de overlijdensverzekering van uw dierbare op de hoogte. Dit kan ik ook voor u doen als u dit prettig vindt.

*Vervolgens sta ik voor u klaar om alles te regelen rondom de uitvaart van uw dierbare, dus ook de laatste verzorging. De Wens van de overledene staat hierbij voorop. Ik ben er voor u om samen met u als nabestaande tot een passend afscheid te komen, zodat u er later met een goed gevoel op terug kunt kijken.

 

Bij een verzekering elders bent u altijd vrij om mij te bellen en ik neem dan de polis over en zal zorgen dat alles netjes wordt afgewikkeld. U heeft hier geen omkijken meer naar. U bent dus niet verplicht om de verzekeraar op de hoogte te stellen van overlijden, en daar dan ook de uitvaartbegeleider van te ontvangen. U bent geheel vrij in uw eigen keuzes.